Теми статей
Обрати теми

Кабмін підкоригував правила ввезення на територію України енергозберігаючих матеріалів

Редакція БТ
Постанова від 09.02.2011 р. № 80

Кабмін підкоригував правила ввезення на територію України енергозберігаючих матеріалів

 

Кабмін вніс зміни до

постанови КМУ від 14.05.08 р. № 444, якою визначено основні питання ввезення на митну територію України енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих.

Відповідно до цих змін суб’єкти господарювання

для ввезення на митну територію України енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих виробів, які звільняються від сплати ввізного мита (п. «ч» і «щ» ч. 1 ст. 19 Закону України «Про Єдиний митний тариф»), а також для здійснення операцій з ввезення таких товарів на митну територію України, які звільняються від обкладення ПДВ (пп. 197.16.1 і 197.16 Податкового кодексу України) відтепер мають подавати до Мінекономіки:

заяву про звільнення від обкладення ПДВ товарів, що плануються до ввезення на митну територію України, та сплати ввізного мита із зазначенням найменування товарів, їх коду згідно з УКТЗЕД (у разі, коли передбачається ввезення комплектних об’єктів, — із зазначенням найменування таких об’єктів та їх коду згідно з УКТЗЕД), кількості та вартості;

висновок державної експертизи з енергозбереження про відповідність проекту, за яким ввозяться товари, вимогам нормативно-правових актів і нормативно-технічних документів у сфері енергозбереження із зазначенням найменування товарів, їх коду згідно з УКТЗЕД (у разі, коли передбачається ввезення комплектних об’єктів, — із зазначенням найменування таких об’єктів та їх коду згідно з УКТЗЕД).

(

Постанова КМУ від 09.02.11 р. № 80, чинний з 17.02.11 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі