Теми статей
Обрати теми

Єдині вимоги до конструкції та техстану автотранспорту

Редакція БТ
Постанова від 22.12.2010 р. № 1166

Єдині вимоги до конструкції та техстану автотранспорту

 

Кабмін установив

Єдині вимоги до конструкції та технічного стану колісних транспортних засобів, що експлуатуються. Так, зокрема, установлено, що:

конструкція колісного засобу має відповідати ідентифікаційним даним, визначеним на дату його реєстрації (з урахуванням змін), згідно з документами, визначеними п. 2 Єдиних вимог;

техстан колісного засобу загального призначення має відповідати вимогам щодо експлуатаційної безпеки систем управління, які передбачено документами, визначеними п. 2 Єдиних вимог;

вимоги до техстану колісного засобу, призначеного для виконання спеціальних робочих функцій, повинні відповідати вимогам до технічного стану колісного засобу загального призначення, на базі якого його виготовлено.

Класифікацію колісних транспортних засобів

наведено в додатку до документа, що коментується.

Міністерству інфраструктури за погодженням з Міністерством внутрішніх справ

визначити вимоги до перевірки конструкції та технічного стану колісного транспортного засобу, методи такої перевірки, технологічні вимоги до засобів перевірки технічного стану, обслуговування і ремонту колісного транспортного засобу.

(

Постанова КМУ від 22.12.10 р. № 1166, чинна з 30.12.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі