Теми статей
Обрати теми

Активи інституційних інвесторів: подання інформації управителями

Редакція БТ
Рішення від 16.11.2010 р. № 1714

Активи інституційних інвесторів: подання інформації управителями

 

ДКЦПФР унесла до

Положення про порядок подання інформації щодо фінансових показників діяльності осіб, які здійснюють діяльність з управління активами інституційних інвесторів (діяльність з управління активами) (рішення ДКЦПФР від 04.10.05 р. № 520) зміни, згідно з якими:

— місячна інформація має подаватися

тільки в електронній формі;

— у разі

зменшення розміру власного капіталу нижче рівня, визначеного Ліцензійними умовами (рішення ДКЦПФР від 26.05.06 р. № 341), протягом 3 робочих днів з дня виникнення такого зменшення слід повідомити про це ДКЦПФР, указавши причини, що призвели до зменшення його розміру, та фактичний розмір власного капіталу;

— протягом 20 робочих днів з дня усунення зазначеної вище невідповідності повідомити ДКЦПФР про усунення цієї невідповідності та надати відповідні підтверджуючі документи, а саме: фінансову звітність згідно з

Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 2 «Баланс» (наказ МФУ від 31.03.99 р. № 87), складену на дату усунення такої невідповідності, підписану та засвідчену печаткою аудитора.

(

Рішення ДКЦПФР від 16.11.10 р. № 1714, чинне з 20.12.10 р.)

 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі