Теми статей
Обрати теми

Зміни в Порядку видачі дозволів на міжнародне перевезення вантажів автотранспортом

Редакція БТ
Наказ від 15.06.2011 р. № 155

Зміни в Порядку видачі дозволів на міжнародне перевезення вантажів автотранспортом

 

Мінінфраструктури внесло до

Порядку оформлення, видачі, використання, обліку та звітності щодо дозволів Європейської конференції міністрів транспорту (ЄКМТ) на перевезення вантажів автомобільним транспортом між країнами — членами ЄКМТ (наказ Мінтрансу від 20.08.04 р. № 757) зміни, якими:

Порядок доповнено підставами для переоформлення виданого дозволу ЄКМТ — тепер дозвіл переоформляється в разі реорганізації та/або зміни найменування та/або місцезнаходження перевізника — юридичної особи або зміни прізвища, імені, по батькові та/або місця проживання перевізника — фізичної особи — підприємця;

— відтепер

інформація про дозволи ЄКМТ, вилучені за неефективне використання, використання з порушенням чинного законодавства, добровільно повернені перевізниками до закінчення строку дії, щомісяця оприлюднюватиметься на офіційному сайті Мінінфраструктури. З метою забезпечення ефективності використання скасованих дозволів на строк, що залишився до закінчення їх дії, конкурсна комісія за наявності поданих заяв інших перевізників може видавати їм дозволи ЄКМТ з використанням резервних бланків.

(

Наказ Мінінфраструктури від 15.06.11 р. № 155, набирає чинності з дня опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі