Теми статей
Обрати теми

Із липня оприлюднюватиметься інформація про обсяг торгівлі цінними паперами, що пройшли процедуру лістингу

Редакція БТ
Рішення від 01.03.2011 р. № 190

Із липня оприлюднюватиметься інформація про обсяг торгівлі цінними паперами, що пройшли процедуру лістингу

 

Нагадаємо: відповідно до

п. 1 гл. 2 рішення ДКЦПФР від 21.05.07 р. № 1035 організатора торгівлі цінними паперами (далі — ЦП) уповноважено оприлюднювати: (1) перелік торговців ЦП, допущених до укладення договорів купівлі-продажу ЦП на організаторі торгівлі; (2) перелік ЦП, які пройшли процедуру лістингу**, вилучені з лістингу (делістинг); (3) обсяг торгівлі ЦП (кількість ЦП, загальну вартість укладених договорів, курс ЦП за кожним емітентом окремо). Ця інформація оприлюднюється щодня до 10:00 наступного за звітним дня та/або нерегулярно — протягом 2 робочих днів із моменту виникнення змін, що відбулися в переліку торговців ЦП та/або в переліку ЦП, які пройшли процедуру лістингу.

** Лістинг — сукупність процедур зі включення цінних паперів до реєстру організатора торгівлі та здійснення контролю за відповідністю цінних паперів і емітента умовам та вимогам, установленим у правилах організатора торгівлі (ст. 1 Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок» від 23.02.06 р. № 3480-IV).

ДКЦПФР, використовуючи дані наведеної вище інформації, планує

з 1 липня 2011 року формувати та оприлюднювати інформацію про обсяг торгівлі акціями та облігаціями українських емітентів, що пройшли процедуру лістингу та перебувають в обігу на організаторах торгівлі. Перелік інформації, яка оприлюднюється, наведено в рішенні, що коментується.

Інформація розміщуватиметься на офіційному сайті та в офіційних друкованих виданнях ДКЦПФР та використовуватиметься з наступного дня після її оприлюднення.

(Рішення ДКЦПФР від 01.03.11 р. № 190, діє з 01.07.11 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі