Теми статей
Обрати теми

Календар тижня

Редакція БТ
Довідкова інформація

КАЛЕНДАР тижня

 

14 БЕРЕЗНЯ (ПОНЕДIЛОК)

Закінчується строк сплати:

— авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб підприємцями на загальній системі оподаткування, за I квартал 2011 року;

— авансових платежів з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами — підприємцями, які перебувають на загальній системі оподаткування, за себе та членів своїх сімей, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, за I квартал 2011 року.

 

15 БЕРЕЗНЯ (ВIВТОРОК)

Закінчується строк сплати:

— збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями, за квітень 2011 року.

Закінчується строк подання:

— звітності, пов’язаної з використанням РРО та РК, за лютий 2011 року.

 

16 БЕРЕЗНЯ (СЕРЕДА)

Закінчується строк подання:

— заяви про перехід (відмову) на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності юридичними та фізичними особами — суб’єктами підприємницької діяльності з II кварталу 2011 року*.

 

18 БЕРЕЗНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк сплати:

— сум єдиного податку суб’єктами підприємницької діяльності — юридичними особами за лютий 2011 року;

— сум єдиного податку суб’єктами малого підприємництва — фізичними особами за квітень 2011 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, утриманого з доходів застрахованих осіб за лютий 2011 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з нарахованого, але не виплаченого доходу за лютий 2011 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами — підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування (єдиний податок та фікспатент), за себе та членів свої сімей, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, за лютий 2011 року.

Закінчується строк подання:

— звіту про фінансові результати (форма № 1-Б) за лютий 2011 року.

 

* Ураховуючи те, що разом із заявою на отримання Свідоцтва фізична особа — підприємець зобов’язана подати платіжний документ про сплату єдиного податку хоча б за місяць наперед, перед подачею заяви доведеться сплатити і єдиний податок.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі