Теми статей
Обрати теми

Зміни в нормативних актах НБУ

Редакція БТ
Постанова від 30.12.2010 р. № 589

Зміни в нормативних актах НБУ

 

Нацбанк уніс зміни до низки своїх нормативно-правових актів, зокрема до:

1)

Положення про порядок надання небанківським фінансовим установам, національному оператору поштового зв'язку генеральних ліцензій на здійснення валютних операцій (постановою від 09.08.02 р. № 297), якими розширено перелік документів, необхідних для отримання генеральної ліцензії; збільшено з 20 до 30 робочих днів строк з дати надходження необхідного пакета документів для прийняття рішення про надання або відмову в наданні такої ліцензії. У разі прийняття рішення Нацбанк ураховуватиме висновки спеціальних органів по боротьбі з організованою злочинністю; чітко визначено перелік підстав, на яких небанківська фінансова установа, національний оператор поштового зв'язку мають право звернутися до НБУ з клопотанням про надання нової генеральної ліцензії;

2)

Положення про порядок проведення виїзних, невиїзних (камеральних) перевірок щодо дотримання банками, іншими фінансовими установами, національним оператором поштового зв'язку вимог валютного законодавства України та перевірок пунктів обміну іноземної валюти на території України (постанова від 21.09.07 р. № 338). Уточнено перелік посадових осіб Нацбанку, які затверджують графіки планових перевірок, а також призначають позапланові перевірки.

(

Постанова НБУ від 30.12.10 р. № 589, чинна з 08.03.11 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі