Теми статей
Обрати теми

Новий Порядок держпідтримки виробників молока та м’яса

Редакція БТ
Постанова від 02.03.2011 р. № 246

Новий Порядок держпідтримки виробників молока та м’яса

 

На виконання вимог

п. 1 підрозд. 2 розд. XX Податкового кодексу України Кабмін затвердив Порядок нарахування податку на додану вартість, що сплачується до державного бюджету переробними підприємствами за реалізовані ними молоко, молочну сировину та молочні продукти, м’ясо і м’ясопродукти, іншу продукцію переробки тварин, закуплених у живій вазі, а також виплати і використання коштів, що надійшли від його сплати. Положення нового Порядку ми детально розглянемо в одному з наступних номерів.

Крім того передбачено, що

залишки коштів на небюджетних рахунках, які відкриті переробними підприємствами в органах Держказначейства (на такі рахунки перераховуються і суми дотаційного ПДВ за грудень 2010 року), використовуються до 01.04.11 р. для виплати дотацій за молоко та м’ясо в живій вазі, поставлені у 2010 році, а після закінчення зазначеного строку спрямовуються до спецфонду держбюджету.

Суми ПДВ

, визначені до сплати у деклараціях з ПДВ (переробного підприємства) за звітні періоди, що передують 2011 року, які до 01.04.11 р. не перераховані на небюджетні рахунки, спрямовуються до спецфонду держбюджету.

(

Постанова КМУ від 02.03.11 р. № 246, чинна з дня опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі