Теми статей
Обрати теми

Видавнича справа: нюанси безконкурсної оренди приміщень

Редакція БТ
Постанова від 11.03.2011 р. № 240

Видавнича справа: нюанси безконкурсної оренди приміщень

 

Кабмін уніс зміну до

Порядку визначення обсягу книжкової продукції державною мовою, підготовка, випуск та/або розповсюдження якої здійснюються вітчизняними видавництвами і підприємствами розповсюдження книжкової продукції, для укладення договорів оренди приміщень (далі — Порядок).

Нагадаємо, що згідно з

ч. 7 ст. 9 Закону «Про оренду державного та комунального майна» видавництва, що випускають не менше 50 % книжкової продукції українською мовою, а також розповсюджувачі книжкової продукції мають право на оренду державних та комунальних приміщень без проведення конкурсу. Для підтвердження обсягів книжкової продукції видавництва та розповсюджувачі повинні отримати на безкоштовній основі довідку від Держкомтелерадіо, що видається протягом 15 днів з дня надходження від видавництв та розповсюджувачів заяви для отримання права оренди державних та комунальних приміщень без проведення конкурсу. Порядком строк дії цієї довідки не встановлено.

І ось тепер Кабмін доповнив

Порядок нормою про те, що Довідка про випуск та/або розповсюдження не менш ніж 50 % книжкової продукції державною мовою є дійсною протягом 12 місяців з дня її видачі.

Установлено також, що видавництвам і книгорозповсюджувачам тепер

довідку можуть не видати, якщо підприємство зареєстроване в Держреєстрі видавців, виготівників і розповсюджувачів видавничої продукції менше року .

(Постанова КМУ від 11.03.11 р. № 240, чинна з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі