Теми статей
Обрати теми

Нові Санітарні норми та правила утримання територій населених місць

Редакція БТ
Наказ від 17.03.2011 р. № 145

Нові Санітарні норми та правила утримання територій населених місць

 

Затверджено нові

Державні санітарні норми та правила утримання територій населених місць, якими встановлено: вимоги до санітарного очищення територій населених місць; правила виконання робіт з належного прибирання об'єктів благоустрою та об'єктів на відокремлених територіях (пляжі, ринки, парки тощо); застережено порядок здійснення державного санітарно-епідеміологічного нагляду у сфері благоустрою та поводження з відходами.

Вимоги нових

Санітарних норм : 1) є обов'язковими для виконання органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності; 2) не поширюються на сферу поводження з відходами, пов'язаними з виробничою діяльністю підприємств, що потребують спеціальних методів та засобів поводження з ними.

З моменту набуття чинності новими

Санітарними нормами втрачає чинність документ-попередник — «Санитарные правила содержания территорий населенных мест», затверджені Головним державним санітарним лікарем СРСР від 05.08.88 р. № 4690-88.

(

Наказ МОЗ від 17.03.11 р. № 145, набирає чинності з 01.01.12 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі