Теми статей
Обрати теми

Зміни в тарифах на перевезення вантажів залізничним транспортом

Редакція БТ
Наказ від 04.10.2011 р. № 401

Зміни в тарифах на перевезення вантажів залізничним транспортом

 

Мінінфраструктури внесло зміни до

Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов'язані з ними послуги (наказ Мінтрансзв’язку від 26.03.09 р. № 317), якими, зокрема, передбачено таке:

плата за перевезення вантажів нараховується при перевезеннях у залізничному сполученні: (1) внутрішніх та експортних за тарифами, що діють на дату приймання вантажу до перевезення, зазначену в перевізних документах станцією відправлення; (2) імпортних, оформлених накладною прямого міжнародного залізничного сполучення, — за тарифами, що діють на дату приймання вантажу до перевезення, зазначену в перевізних документах станцією відправлення (раніше плата нараховувалася за тарифами, що діяли в день проставляння в перевізних документах календарного штемпеля станції відправлення);

вартість бланків перевізних документів для оформлення перевезення вантажів та вагонів зменшена на 50 копійок і становить: (1) у внутрішньому сполученні для вагонних, контейнерних та контрейлерних відправлень — 2,2 грн. за 1 комплект, а для маршрутних і групових відправлень — 4,5 грн. за 1 комплект; (2) у міжнародному сполученні: вагонних, контейнерних і контрейлерних відправлень — 3,2 грн. за 1 комплект.

(

Наказ Мінінфраструктури від 04.10.11 р. № 401, чинний з дня офіційного опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі