Теми статей
Обрати теми

Уточнено права працівників ДПС ДАІ

Редакція БТ
Наказ від 22.08.2011 р. № 618

Уточнено права працівників ДПС ДАІ

 

МВС унесло зміни до

Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції (далі — ДПС ДАІ) МВС (наказ МВС від 27.03.09 р. № 111), згідно з якими, зокрема:

— у

п. 7.3 Інструкції уточнено права працівників ДПС ДАІ у частині переліку підстав для зупинення транспортних засобів (далі — ТЗ). Тепер замість трьох підстав з'явилося 13, наприклад, така «універсальна» підстава, як «проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування та керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб». Водночас вилучено норму, що ТЗ може бути зупинено працівниками ДПС ДАІ в разі забруднення навколишнього природного середовища;

вилучено норму про те, що несення служби в наряді здійснюється на службовому ТЗ ДАІ із включеними спеціальними світловими сигнальними пристроями синього кольору для профілактики та відвернення порушень правил дорожнього руху (п. 9.4 Інструкції).

(

Наказ МВС від 22.08.11 р. № 618, чинний з 30.09.11 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі