Теми статей
Обрати теми

Створено територіальні органи Держземагентства

Редакція БТ
Постанова від 17.08.2011 р. № 974

Створено територіальні органи Держземагентства

 

Нагадаємо, що

постановою КМУ від 01.08.11 р. № 835 (далі — постанова № 835, набрала чинності 06.08.11 р.) було затверджено: (1) Порядок справляння плати за надання Державним агентством земельних ресурсів та його територіальними органами платних адміністративних послуг; (2) перелік таких платних адмінпослуг (додаток 2); (3) розмір плати за їх надання (додаток 1). Крім цього, установлено, що до завершення здійснення заходів щодо створення територіальних органів Державного агентства земельних ресурсів (Держземагентства) адмінпослуги надаються територіальними органами Державного комітету із земельних ресурсів (Держкомзему). На розвиток цієї теми Кабмін:

1)

постановою № 974 утворив як юридичну особу публічного права територіальні органи Держземагентства (додаток 1) на базі територіальних органів Держкомзему (додаток 2);

2)

постановою № 978 уточнив норми постанови № 835, згідно з якими останню доповнено новим додатком 3 «Розмір плати за надання Державним агентством земельних ресурсів та його територіальними органами платних адміністративних послуг у разі часткового отримання послуг, пов'язаних із веденням державного реєстру земель». Також уточнено: якщо до 06.08.11 р. було зареєстровано заяви фізичних або юридичних осіб та/або укладено договори на отримання послуг, пов'язаних із веденням держреєстру земель, і при цьому:

— унесено

плату, але не за весь комплекс дій, необхідних для надання таких послуг, — у цьому випадку плата за надання адмінпослуг справляється згідно з додатком 3;

— унесено

плату за весь комплекс дій, необхідних для надання таких послуг, однак саму послугу не надано, — у цьому випадку плата за її надання не справляється.

(Постанова КМУ від 17.08.11 р. № 974, чинна з 26.09.11 р.; постанова КМУ від 14.09.11 р. № 978, чинна з 23.09.11 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі