Теми статей
Обрати теми

УВАГА!!! ВРУ прийняла Закон про спрощену систему оподаткування

Редакція БТ
Законопроект від 21.03.2011 р. № 8276

УВАГА!!! ВРУ прийняла Закон про спрощену систему оподаткування

 

Як повідомляє інформаційне управління Верховної Ради України (http://portal.rada.gov.ua), народні депутати ухвалили

Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» (щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва), яким запроваджено нові правові засади функціонування спрощеної системи оподаткування.

Закон,

за який проголосували народні обранці, увібрав в себе норми Концепції реформування спрощеної системи оподаткування обліку і звітності суб’єктів малого підприємництва від 18.03.11 р. та Проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва» від 21.03.11 р. № 8276, про які ми розповідали у статті «На що сподіватися малому бізнесу? Або перспективи реформування спрощеної системи оподаткування» // «БТ», 2011, № 18, с. 46.

Для набрання чинності цей

Закон має підписати Президент, на момент підготовки номера його не підписано.

Про нові правила спрощеної системи оподаткування обліку і звітності ми детально розповімо в найближчих номерах нашої газети.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі