Теми статей
Обрати теми

Фіндопомога, цільові позики та дотації від Фонду соцзахисту інвалідів

Редакція БТ
Наказ від 20.02.2012 р. № 90

Фіндопомога, цільові позики та дотації від Фонду соцзахисту інвалідів

 

Мінсоцполітики наказом, що коментується, з метою вдосконалення механізму надання фінансової допомоги та цільової позики від Фонду соцзахисту інвалідів затвердило зміни до Інструкції з надання фінансової допомоги на поворотній і безповоротній основі та цільової позики за рахунок сум адміністративно-господарських санкцій та пені, що надходять до державного бюджету за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів (наказ Мінсоцполітики від 06.09.10 р. № 270), згідно з якими змінилися положення, що: (1) регулюють порядок обігу та розгляду документів на отримання фінансової допомоги на поворотній та безповоротній основі та цільової позики (далі — фінансова допомога); (2) визначають принципи та правила надання фінансової допомоги за рахунок коштів Фонду соцзахисту інвалідів; (3) установлюють перелік одержувачів фінансової допомоги; (4) регулюють порядок здійснення контролю за цільовим використанням фінансової допомоги; (5) установлюють умови та порядок повернення одержувачами фінансової допомоги коштів у разі їх нецільового використання.

Наказом також установлено таке: господарюючі суб'єкти для отримання дотації, що видається відповідно до Порядку надання дотації роботодавцю за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів на створення спеціальних робочих місць для інвалідів, зареєстрованих у державній службі зайнятості (у редакції постанови КМУ від 23.11.11 р. № 1234), та подання звітності про використання цієї дотації заповнюють документи, форми яких наведено в додатках до Інструкції № 270.

(Наказ Мінсоцполітики від 20.02.12 р. № 90, набирає чинності з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі