Теми статей
Обрати теми

Порядки виконання підготовчих та будівельних робіт змінено

Редакція БТ
Постанова від 11.07.2012 р. № 653

Порядки виконання підготовчих та будівельних робіт змінено

 

Кабмін вніс зміни до Порядку виконання підготовчих робіт та Порядку виконання будівельних робіт, затверджених постановою від 13.04.11 р. № 466. Відповідно до змін:

1) повідомлення та декларації про початок виконання підготовчих та будівельних робіт можна надсилати до Держархбудінспекції та її територіальних органів через електронну систему здійснення декларативних процедур у будівництві;

2) реєстрацію декларацій про початок виконання підготовчих та будівельних робіт щодо об'єктів, розміщених на території кількох регіонів або вплив (відповідно до проектної документації) від діяльності яких після прийняття в експлуатацію буде поширюватися на два і більше регіони, здійснює Держархбудінспекція, а щодо інших об'єктів — її територіальний орган за місцезнаходженням об'єкта на безоплатній основі;

3) у разі зміни генерального підрядника чи підрядника (якщо підготовчі або будівельні роботи здійснюються без залучення субпідрядників) замовник повідомляє інспекції про такі зміни листом.

(Постанова КМУ від 11.07.12 р. № 653, чинна з 25.07.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі