Теми статей
Обрати теми

Нехарчова продукція: митний Порядок контролю

Редакція БТ
Постанова від 26.12.2011 р. № 1403

Нехарчова продукція: митний Порядок контролю

 

Кабмін затвердив Порядок здійснення державного контролю нехарчової продукції, яким визначається процедура здійснення митними органами держконтролю нехарчової продукції (товарів) з метою забезпечення відповідності цієї продукції (товарів) установленим технічними регламентами вимогам та недопущення ввезення на митну територію України продукції, що становить серйозний ризик громадським інтересам.

Дія Порядку поширюється на продукцію, крім видів продукції, зазначених у ч. 5 ст. 2 Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» (зокрема, продукти, ліки, спирт, тютюн, об'єкти містобудування і літакобудування), що ввозиться госпсуб'єктами на митну територію України та заявляється в митний режим імпорту, реімпорту чи будь-який інший митний режим, що передбачає вільний обіг цієї продукції на митній території України.

(Постанова КМУ від 26.12.11 р. № 1403, чинна з 10.02.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі