Теми статей
Обрати теми

ПФУ підкоригував Порядок № 21-6

Редакція БТ
Постанова від 26.12.2011 р. № 39-2

ПФУ підкоригував Порядок № 21-6

 

ПФУ вніс зміни до Порядку взяття на облік і зняття з обліку в органах Пенсійного фонду України платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженого постановою правління ПФУ від 27.09.10 р. № 21-6 (далі — Порядок). Зміни стосуються розділу 5 і передбачають уточнення процедурних питань, пов'язаних зі зняттям з обліку платників ЄВС — юридичних осіб та підприємців.

Крім того, у новій редакції викладено додаток 4 до Порядку «Довідка про відсутність заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та страхових коштів до Пенсійного фонду України і фондів соціального страхування». Також Порядок доповнено новими додатками 6, 7, 8 і 9, необхідність складання яких пов'язана зі зняттям з обліку платників ЄВС.

(Постанова правління ПФУ від 26.12.11 р. № 39-2; набрала чинності 03.02.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі