Теми статей
Обрати теми

Зміни до Порядку держреєстрації інноваційних проектів

Редакція БТ
Постанова від 06.06.2012 р. № 573

Зміни до Порядку держреєстрації інноваційних проектів

 

Кабмін затвердив зміни до Порядку державної реєстрації інноваційних проектів і ведення Державного реєстру інноваційних проектів (постанова КМУ від 17.09.03 р. № 1474), якими, зокрема:

1) внесено зміни до переліку документів, що суб'єкт інноваційної діяльності, який заявляє інноваційний проект на державну реєстрацію, подає до Держінформнауки;

2) з переліку виключено окремі вимоги до юросіб та до пріоритетних проектів, що вимагають ввезення товарів до України. Крім цього, копія документа, що посвідчує особу, та копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера фізособи не мають бути нотаріально засвідчені; а сам інноваційний проект не потрібно подавати у трьох примірниках;

3) експертиза інноваційного проекту проводиться експертною організацією відповідно до Закону України «Про наукову та науково-технічну експертизу» та порядку, затвердженого МОНмолодьспортом за поданням Держінформнауки, за рахунок коштів заявника у строк, визначений договором про її проведення (раніше — протягом 3 місяців з моменту укладення відповідної угоди).

(Постанова КМУ від 06.06.12 р. № 573, чинна з 02.07.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі