Теми статей
Обрати теми

Критерії ризику у сфері техногенної та пожежної безпеки

Редакція БТ
Постанова від 29.02.2012 р. № 306

Критерії ризику у сфері техногенної та пожежної безпеки

 

Кабмін затвердив Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки.

Такими критеріями є: (1) належність до потенційно небезпечних об'єктів, об'єктів підвищеної небезпеки; (2) категорія за вибухопожежною та пожежною небезпекою будівлі та приміщення; (3) кількість людей, що постійно або тимчасово можуть перебувати одночасно на об'єкті; (4) поверховість або висота будівель; (5) розташування споруд під землею; (6) наявність культурних, історичних, духовних та інформаційних цінностей; (7) провадження господарської діяльності, пов'язаної з наданням послуг і виконанням робіт протипожежного призначення.

Відповідно до встановлених критеріїв госпсуб'єктам присвоюється один із трьох ступенів ризику: високий (перевірки госпсуб'єктів не частіше 1 разу на рік), середній (перевірки не частіше 1 разу на 3 роки) та незначний (перевірки не частіше 1 разу на 5 років).

(Постанова КМУ від 29.02.12 р. № 306, чинна з 26.04.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі