Теми статей
Обрати теми

Довідки з ЄДРПОУ не потрібно подавати держорганам

Редакція БТ
Постанова від 17.10.2012 р. № 949

Довідки з ЄДРПОУ не потрібно подавати держорганам

 

Кабмін вилучив із низки своїх постанов згадку про необхідність подання довідки про включення до ЄДРПОУ. Крім того, надано вказівку міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади протягом місяця привести власні нормативно-правові акти у відповідність з цією постановою.

Такі зміни передбачено Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців» від 24.05.12 р. № 4839-VI // «БТ», 2012, № 27, с. 5, який набере чинності з 17.12.12 р.

Нагадаємо, що згідно із цим Законом виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців буде єдиним документом, що використовується для ідентифікації під час здійснення господарської діяльності та відкриття рахунка в банку. Крім того, новоствореним суб’єктам господарювання не потрібно буде самостійно ставати на облік в органах ДПС, ПФУ, статистики.

(Постанова КМУ від 17.10.12 р. № 949, чинна з 20.10.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі