Теми статей
Обрати теми

Податковий кодекс: підзаконні акти держорганів

Редакція БТ
Новини

Податковий кодекс: підзаконні акти держорганів

 

Що і чим затверджено

Підстава (норма ПКУ(1))

Загальні положення та адміністрування

Форма Податкового розрахунку з плати за користування надрами для видобування корисних копалин;
Форма Податкового розрахунку з плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин (наказ МФУ від 17.09.12 р. № 1000)

П. 46.5

Форма Податкового розрахунку з рентної плати за нафту, природний газ і газовий конденсат, що видобуваються в Україні (наказ МФУ від 17.09.12 р. № 1001)

Податок на додану вартість

Перелік спеціальних продуктів дитячого харчування власного виробництва, прибуток підприємств від реалізації яких на митній території України звільняється від оподаткування (постанова КМУ від 08.08.97 р. № 859 в редакції постанови КМУ від 24.10.12 р. № 969)

П. 154.2

Збір за першу реєстрацію транспортного засобу

Відомості про реєстрацію та/або зняття з реєстрації колісних транспортних засобів та осіб, на яких вони зареєстровані (форма К);
Відомості про включення та/або виключення до (з) Державного суднового реєстру України або Суднової книги України суден та осіб, на яких вони зареєстровані (форма В);
Відомості про включення та/або виключення до (з) Державного реєстру цивільних повітряних суден України повітряних суден та осіб, на яких вони зареєстровані (форма П) (наказ МФУ від 01.10.12 р. № 1042)

П. 239.5

(1) Податковий кодекс України від 02.12.10 р. № 2755-VI.

 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі