Теми статей
Обрати теми

ФТВП уніс зміни до Порядку № 30 (перевірки одержувачів часткового фінансування з ФТВП)

Редакція БТ
Постанова від 31.07.2012 р. № 42

ФТВП уніс зміни до Порядку № 30 (перевірки одержувачів часткового фінансування з ФТВП)

 

Постановою, що коментується, Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (ФТВП) затвердив зміни до Порядку проведення перевірок одержувачів коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності цільового призначення, оформлення, реалізації та оскарження їх результатів, затвердженого постановою правління ФТВП від 22.12.10 р. № 30 (далі — Порядок).

Із визначення «одержувачі страхових коштів» для цілей застосування Порядку виключено страхувальників (абз. 4 розд. II Порядку). Тому тепер чітко визначено, що дія цього Порядку на страхувальників не поширюються. Нагадаємо: страхувальників, які одержують кошти з ФТВП на виплату допомог, ФТВП перевіряє, керуючись Інструкцією про порядок проведення перевірок страхувальників з коштів Фонду соціального страхування після тимчасової втрати працездатності, прийняття рішень за їх результатами та процедури оскарження, затвердженою постановою правління ФТВП від 22.12.10 р. № 29. Таким чином, згідно з Порядком працівники ФТВП перевірятимуть лише санаторії-профілакторії, що є структурними підрозділами підприємств, установ, організацій та навчальних закладів (власників), дитячо-юнацькі спортивні школи, дитячі заклади оздоровлення, профспілкові організації), які отримують часткове фінансування з бюджету ФТВП.

Завдяки змінам розширилося коло підстав для проведення позапланових перевірок (п. 3.7 доповнено пп. «г» — «і»), передбачено можливість продовжити проведення перевірок до 60 робочих днів (п. 3.12), підкориговано порядок оформлення результатів перевірки (розд. V) і процедури оскарження рішення за матеріалами перевірки (розд. VI).

(Постанова правління ФТВП від 31.07.12 р. № 42, набрала чинності з 09.11.12 р.).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі