Теми статей
Обрати теми

Затверджено Положення про порядок складання адмінданих зберігачами цінних паперів

Редакція БТ
Рішення від 11.09.2012 р. № 1221

Затверджено Положення про порядок складання адмінданих зберігачами цінних паперів

 

НКЦПФР затвердила Положення про порядок складання адміністративних даних зберігачами цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, яким визначаються склад, терміни та порядок подання до НКЦПФР адміністративних даних зберігачів цінних паперів.

Дія цього Положення поширюється на юросіб, які мають ліцензію на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, у тому числі тих, які мали право відповідно до законодавства на провадження зазначеної професійної діяльності протягом періоду, за який подаються адміністративні дані.

Встановлено, що зберігачі цінних паперів подають до НКЦПФР у строки, визначені п. 1 розд. III Положення, такі адміністративні дані:

щоденні — складаються з довідки про облікові операції, проведені зберігачем;

— щоквартальні — складаються з: (1) титульного аркуша; (2) довідки про перелік випусків цінних паперів за власниками цінних паперів, які обслуговуються зберігачем; (3) довідки про перелік власників пакетів акцій та власників іпотечних цінних паперів; (4) довідки про адміністративні операції, проведені зберігачем; (5) довідки про перелік пенсійних фондів, які обслуговує зберігач; (6) довідки про облікові операції, проведені зберігачем;

— нерегулярні адміністративні — складаються з: (1) довідки про власників пакетів акцій; (2) довідки про власників іпотечних цінних паперів.

(Рішення НКЦПФР від 11.09.12 р. № 1221, набирає чинності з 01.01.13 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі