Теми статей
Обрати теми

Сертифікація: встановлено Порядок затвердження конструкції транспортних засобів

Редакція БТ
Наказ від 17.08.2012 р. № 521

Сертифікація: встановлено Порядок затвердження конструкції транспортних засобів

 

Мінінфраструктури на виконання абзацу другого п. 2 постанови КМУ «Деякі питання сертифікації транспортних засобів, їх частин та обладнання» від 09.06.11 р. № 738 затвердило:

1) Порядок затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання (надалі — Порядок), яким визначається механізм затвердження конструкції колісних транспортних засобів (надалі — КТЗ) категорій M, N, O, L, нових частин та обладнання, які можуть бути встановлені та/або використані на КТЗ відповідно до вимог Угоди про прийняття єдиних технічних приписів для колісних транспортних засобів, предметів обладнання та частин, які можуть бути встановлені та/або використані на колісних транспортних засобах, і про умови взаємного визнання офіційних затверджень, виданих на основі цих приписів. До Порядку про КТЗ затверджено 10 додатків.

У Порядку наведено перелік КТЗ, до яких дія цього Порядку не застосовується (пп. 1.6, 1.7 розд. I);

2) Порядок ведення реєстру сертифікатів типу транспортних засобів та обладнання і виданих виробниками сертифікатів відповідності транспортних засобів або обладнання. Реєстр — це електронна база даних , що містить інформацію про сертифікати типу колісного транспортного засобу та обладнання та сертифікати відповідності транспортних засобів або обладнання.

(Наказ Мінінфраструктури від 17.08.12 р. № 521, набрав чинності з 15.10.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі