Теми статей
Обрати теми

Затверджено Положення про складання адмінданих з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів

Редакція БТ
Рішення від 11.09.2012 р. № 1220

Затверджено Положення про складання адмінданих з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів

 

НКЦПФР затвердила Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення діяльності з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, яким визначаються склад, терміни та порядок подання до НКЦПФР адміністративних даних реєстраторами власників іменних цінних паперів та емітентами, які здійснюють ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів.

Дія цього Положення поширюється на юросіб, які мають ліцензію на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме діяльності з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів та діяльності з ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів, у тому числі тих, які мали право відповідно до законодавства на провадження зазначеної професійної діяльності протягом періоду, за який подаються адміністративні дані.

Реєстратори, емітенти подають до НКЦПФР у строки, передбачені п. 1 розд. III Положення, такі адміністративні дані які складаються:

щоденні — з довідки про зміни на особових рахунках власників іменних цінних паперів;

щоквартальні(1) титульного аркуша реєстратора, емітента; (2) довідки про укладені Реєстратором договори на ведення реєстру/інформації щодо Емітента; (3) довідки про перелік власників пакетів акцій та номінальних утримувачів; (4) довідки про баланс випуску іменних цінних паперів; (5) довідки про здійснені в системі реєстру операції з іменними цінними паперами; (6) фінансової звітності згідно з Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 2 «Баланс» та Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 3 «Звіт про фінансові результати» (крім банків);

нерегулярні — довідки про перелік власників пакетів акцій та номінальних утримувачів пакетів акцій.

(Рішення НКЦПФР від 11.09.12 р. № 1220, набирає чинності з 01.01.13 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі