Теми статей
Обрати теми

Змінено Порядок реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій

Редакція БТ
Постанова від 06.08.2012 р. № 711

Змінено Порядок реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій

 

Кабмін уніс зміни до Порядку розгляду, схвалення і реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій та пропозицій щодо здійснення заходів, пов’язаних з реалізацією таких проектів і виконанням зобов’язань сторін Кіотського протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату, відповідно до яких для реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій та пропозицій щодо здійснення заходів, пов’язаних з реалізацією таких проектів суб’єкти господарювання та органи влади, крім заяви та кошторису витрат, мають подати до Держекоінвестагентства також:

1) у разі проведення капітального будівництва — проект будівництва та письмовий звіт експертної організації державної форми власності, виданий відповідно до Порядку, затвердженого постановою КМУ від 11.05.11 р. № 560;

2) у разі проведення капітального та поточного ремонту об’єктів соціальної сфери — кошторисну документацію та письмовий звіт експертної організації, виданий відповідно до Порядку, затвердженого постановою КМУ від 11.05.11 р. № 560;

3) у разі реалізації проектів, які не передбачають проведення будівництва або капітального чи поточного ремонту — затверджений кошторис, цінову експертизу кошторису Торгово-промислової палати України та/або науково-технічну експертизу, виконану відповідно до вимог законодавства;».

(Постанова КМУ від 06.08.12 р. № 711, набрала чинності з 08.08.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі