Теми статей
Обрати теми

Зберігання зерна: перевірки

Редакція БТ
Наказ від 11.02.2013 р. № 83

Зберігання зерна: перевірки

 

Затверджено Перелік питань для здійснення Державною інспекцією сільського господарства України та її територіальними органами планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог технічного регламенту зернового складу у процесі зберігання зерна та продуктів його переробки.

Затверджений Перелік є вичерпним. Здійснення планових заходів держнагляду (контролю) за дотриманням госпсуб’єктами вимог технічного регламенту зернового складу у процесі зберігання зерна та продуктів його переробки з інших питань, які не включені до Переліку, забороняється.

Крім цього, затверджено Уніфіковану форму акта перевірки дотримання суб’єктами господарювання вимог технічного регламенту зернового складу у процесі зберігання зерна та продуктів його переробки.

(Наказ Мінагрополітики від 11.02.13 р. № 83, чинний з 29.03.13 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі