Теми статей
Обрати теми

«Утилізаційний» екоподаток з ТЗ: надсилаємо реєстри виданих довідок

Редакція БТ
Постанова від 04.12.2013 р. № 890

«Утилізаційний» екоподаток з ТЗ: надсилаємо реєстри виданих довідок

 

Кабмін, керуючись пп. 250.13.4, 250.18.4 ПКУ, затвердив:

1) Порядок взаємодії центральних органів виконавчої влади щодо обміну інформацією про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів;

2) Порядок ведення реєстрів транспортних засобів, щодо яких сплачено екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, і транспортних засобів, на які поширюється звільнення від сплати податку.

Реєстри вестимуться Державтоінспекцією.

Увага! Виробники та/або госпсуб’єкти, які реалізують ТЗ на внутрішньому ринку, повинні подавати щодоби до 24:00 до департаменту Державтоінспекції реєстри виданих довідок про сплату або звільнення від сплати «утилізаційного» податку.

Нагадаємо, що тепер зареєструвати або перереєструвати ТЗ (окрім придбаних до 01.09.13 р.) можна тільки на підставі довідки про сплату «утилізаційного» екоподатку або на підставі довідки про звільнення від сплати цього податку.

(Постанова КМУ від 04.12.13 р. № 890, чинна з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі