Теми статей
Обрати теми

Критерії ризику у сфері землеустрою

Редакція БТ
Постанова від 17.12.2012 р. № 1207

Критерії ризику у сфері землеустрою

 

Затверджено Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності, пов’язаної з проведенням робіт із землеустрою, землеоціночних робіт та земельних торгів, і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю).

Критеріями визнано: (1) додержання вимог законодавства, стандартів, норм, правил у сфері землеустрою, ліцензійних умов провадження господарської діяльності, пов’язаної з проведенням землеоціночних робіт та земельних торгів; (2) розроблення документації із землеустрою та види робіт, які проводять суб’єкти господарювання.

Відповідно до встановлених критеріїв госпсуб’єкти незалежно від форми власності відносяться до одного з 3-х ступенів ризику:

високого (госпсуб’єкти визначені п. 3 Критеріїв, перевірки не частіше ніж 1 раз на 1 рік);

середнього (госпсуб’єкти, які за останній рік розробляли хоча б один з видів документації із землеустрою, зазначених у п. 4 Критеріїв; перевірки не частіше ніж 1 раз на 3 роки);

незначного (госпсуб’єкти, що не віднесені до госпсуб’єктів з високим та середнім ступенем ризику; перевірки не частіше ніж 1 раз на 5 років).

(Постанова КМУ від 17.12.12 р. № 1207, чинна з 09.01.13 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі