Теми статей
Обрати теми

Календар тижня

Редакція БТ
Довідкова інформація

КАЛЕНДАР тижня

 

15 СІЧНЯ (ВІВТОРОК)

Закінчується строк сплати:

— збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями за лютий 2013 року.

Закінчується строк подання:

— звітності, пов’язаної з використанням РРО та РК, за грудень 2012 року та періодичних звітів за минулий календарний рік, надрукованих на кожному РРО* (якщо не виконано вимоги абз. 2 та 3 п. 7 ст. 3 Закону про РРО)**.

 

18 СІЧНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк сплати:

— авансового внеску з податку на прибуток за січень 2013 року***;

— єдиного податку фізичними особами — підприємцями 1 та 2 груп за січень 2013 року;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами — підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування, за IV квартал 2012 року та проведення остаточного розрахунку за 2012 рік;

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, утриманого з доходів застрахованих осіб за грудень 2012 року (крім гірничих підприємств);

— єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з нарахованого, але не виплаченого доходу за грудень 2012 року (крім гірничих підприємств).

 

* Періодичний звіт — це звіт фіскальної пам’яті за будь-який період часу з початку експлуатації РРО. Він складається наприкінці останнього дня звітного року (31 грудня) за весь минулий рік.

** Див. ком. «Звітність з РРО в електронній формі: роз’яснення від ДПСУ» // «БТ», 2012, № 51, с. 9.

***На думку податківців, сплатити авансовий внесок за січень 2013 року слід не пізніше 18 січня (п’ятниця). Детальніше про це див. статтю «Авансові внески з податку на прибуток за січень та лютий 2013 року» на с. 47 цього номера.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі