Теми статей
Обрати теми

Держказначейство України відкриває нові рахунки для платежів

Редакція БТ
від 23.01.2013 р. №

Держказначейство України відкриває нові рахунки для платежів

 

Державна податкова служба України на своєму сайті повідомила, що з 21 січня 2013 року в органах Держказначейства будуть відкриті нові рахунки для зарахування платежів до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог Бюджетного та Податкового кодексів, Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» та Класифікації доходів бюджету, затвердженої наказом МФУ від 14.01.11 р. № 11.

Нагадаємо, що останні зміни до Класифікації доходів бюджету внесені наказом МФУ від 17.01.13 р. № 19. Ними введено нові рахунки для зарахування нових авансових внесків з податку на прибуток. Саме ними і спричинена необхідність відкриття нових рахунків.

Інформацію щодо реквізитів зазначених рахунків платникам податків необхідно отримати в органах державної податкової служби за місцем знаходження на обліку або на офіційних веб-сайтах ДПС в АР Крим, областях, мм. Києві та Севастополі в розділі «Бюджетні рахунки» (http://sts.gov.ua/byudjetni-rahunki/).

Також змінились коди областей і регіонів Окружної державної податкової служби — Центрального офісу з обслуговування ВПП ДПС та Спеціалізованих державних податкових інспекцій по роботі з ВПП ДПС (http://sts.gov.ua/tsentralniy-ofis-z-obslugo/novini/82240.html)

(Офіційні дані ДПСУ від 23.01.13 р., http://sts.gov.ua/anonsi/1285.html)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі