Теми статей
Обрати теми

Дерев’яний пакувальний матеріал: зміни до Фітосанітарних правил

Редакція БТ
Наказ від 22.05.2013 р. № 318

Дерев’яний пакувальний матеріал: зміни до Фітосанітарних правил

 

До Фітосанітарних правил увезення з-за кордону, перевезення в межах країни, експорту та виробництва дерев’яного пакувального матеріалу (наказ Мінагрополітики від 22.05.13 р. № 318), затверджено зміни, якими, зокрема, передбачено:

виробництво та маркування дерев’яного пакувального матеріалу на території України здійснюють особи, які включені до загальнодержавного реєстру осіб, які здійснюють господарську діяльність з виробництва та маркування дерев’яного пакувального матеріалу, який веде Держветфітослужба. Для включення до Реєстру особа надає: (1) копію плану (схеми) земельної ділянки, на якій розміщено потужності; (2) копію документа, який засвідчує право власності або користування на земельну ділянку та потужності (зазначені у п. 3.2 гл. 3);

— кожна особа, яка включена до Реєстру згідно з присвоєним їй персональним п’ятизначним кодом, виготовляє штамп для маркування;

дія зазначених Фітосанітарних правил не поширюється на: (1) дерев’яний пакувальний матеріал товщиною менше 6 мм; (2) дерев’яний пакувальний матеріал, виготовлений з переробленого дерев’яного матеріалу (фанери, деревостружкової плити, структурно-орієнтованої дошки) з використанням клею, тепла і тиску або будь-якої їх комбінації; (3) бочки для алкогольних напоїв, які нагрівалися в процесі виготовлення; (4) подарункові коробки, виготовлені з деревини, яка пройшла переробку методом, що унеможливлює зараження шкідливими організмами; (5) тирсу, деревну стружку; (6) дерев’яні складові, постійно прикріплені до вантажних автомобілів і контейнерів.

(Наказ Мінагрополітики від 22.05.13 р. № 318, чинний з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі