Теми статей
Обрати теми

Примірне положення про Центр надання адмінпослуг

Редакція БТ
Постанова від 20.02.2013 р. № 118

Примірне положення про Центр надання адмінпослуг

 

Затверджено Примірне положення про центр надання адміністративних послуг.

Центр надання адмінпослуг утворюється відповідно до частини десятої ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги» з метою забезпечення надання адміністративних послуг при Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі держадміністрації, міській раді (її виконавчому органі) міста обласного та/або республіканського (АР Крим) значення, а також міській та селищній раді (їх виконавчих органах) населених пунктів, які є адміністративними центрами областей, районів і АР Крим.

Основними завданнями центру є:

(1) організація надання адмінпослуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень;

(2) спрощення процедури отримання адмінпослуг та поліпшення якості їх надання;

(3) забезпечення інформування суб’єктів звернень про вимоги та порядок надання адмінпослуг, що надаються через адміністратора.

Перелік адміністративних послуг, що надаються через центр, визначається органом (посадовою особою), що прийняв рішення про його утворення.

Час прийому суб’єктів звернень у центрі становить не менш як 6 днів на тиждень та сім годин на день без перерви на обід і є загальним (єдиним) для всіх адміністративних послуг, що надаються через центр. Центр не рідше ніж два дні на тиждень здійснює прийом суб’єктів звернень до 20­ї години.

(Постанова КМУ від 20.02.13 р. № 118, чинна з 06.03.13 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі