Теми статей
Обрати теми

Затверджено Положення про Реєстр неприбуткових установ та організацій

Редакція БТ
Наказ від 24.01.2013 р. № 37

Затверджено Положення про Реєстр неприбуткових установ та організацій

 

Відповідно до положень п. 157.12 Податкового кодексу України (далі — ПКУ) Мінфін затвердив Положення про Реєстр неприбуткових установ та організацій, яким передбачено, що:

Реєстр неприбуткових установ та організацій — це авто­матизована система збору, накопичення та обробки даних про неприбуткові підприємства, установи та організації та їх відокремлені підрозділи, визначені п.п. 14.1.121 ПКУ, доходи яких згідно зі ст. 157 ПКУ звільняються від сплати податку на прибуток;

— створення і ведення Реєстру здійснюються центральним органом ДПС;

включення неприбуткової установи та організації до Реєстру проводиться територіальним органом ДПС нижчого рівня за їх місцезнаходженням з присвоєнням відповідної ознаки неприбутковості згідно з п. 5 розд. I Положення;

для внесення до Реєстру неприбуткова установа або організація повинна подати до територіального органу ДПС нижчого рівня за її місцезнаходженням реєстраційну заяву за формою 1­РН, а також копії установчих документів.

З набрання чинності новим Реєстром втратить чинність документ­попередник (Положення про Реєстр неприбуткових установ та організацій, затверджений наказом ДПАУ від 24.01.11 р. № 37).

(Наказ МФУ від 24.01.13 р. № 37, чинний з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі