Теми статей
Обрати теми

Реєстр сільгосптехніки

Редакція БТ
Наказ від 22.01.2013 р. № 29

Реєстр сільгосптехніки

 

Затверджено Положення про Єдиний реєстр для ведення авто­матизованого обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо­будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів.

Держателем Реєстру є Держсільгоспінспекція, а адміністратором Реєстру є визначене(а) у встановленому законодавством порядку державне підприємство (установа, організація), що є у підпорядкуванні Держсільгоспінспекції.

Реєстр ведеться з метою інформаційного забезпечення Державної інспекції сільського господарства України (далі — Держсільгоспінспекція) та її територіальних органів для збору, накопичення та обробки відомостей щодо: (1) власників машин, реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку машин; (2) заборони експлуатації, розшуку, накладення арешту та заборони зняття з обліку машини; (3) переліку видів машин; (4) суб’єктів господарювання, які здійснюють обов’язковий технічний контроль машин; (5) результатів обов’язкового технічного контролю машин; (6) підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання незалежно від форм власності, які здійснюють оптову або роздрібну торгівлю і оформлення відповідних документів на реалізацію машин та їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери; (7) надходження, передачі та реалізації машин та їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери; (8) закладів, які здійснюють підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації трактористів­машиністів; (9) видачі посвідчень тракториста­машиніста; (10) бланків протоколів перевірки технічного стану машини, довідок­рахунків, актів приймання­передачі машини, номерних знаків «транзит», біржових угод та відповідних відміток на них, висновків атестованого спеціаліста з проведення обстеження машини на відповідність ідентифікаційних номерів і супровідних документів на предмет фальсифікації.

Інформація з Реєстру має обмежений доступ і надається у вигляді листа на безоплатній основі за письмовим зверненням органів держвлади та осіб, які мають на це право у випадках, передбачених законами. Інформація надається протягом 30 календарних днів з дня надходження запиту.

(Наказ Мінагрополітики від 22.01.13 р. № 29, чинний з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі