Теми статей
Обрати теми

Зміни у системі реєстру власників іменних цінних паперів

Редакція БТ
Рішення від 18.04.2013 р. № 729

Зміни у системі реєстру власників іменних цінних паперів

 

НКЦПФР затвердила Порядок передачі інформації, що міститься у системі реєстру власників іменних цінних паперів, до системи депозитарного обліку (набирає чинності одночасно з набранням чинності Законом «Про депозитарну систему України» від 06.07.12 р. № 5178-VI — з 12.10.13 р.).

Мета Порядку — забезпечення збереження у системі депозитарного обліку інформації про випуски емісійних іменних цінних паперів (далі — ЦП), які не були переведені в бездокументарну форму, та про власників цих ЦП.

Дія Порядку не поширюється на системи реєстрів за випусками іменних ЦП, щодо яких емітентом прийнято рішення про дематеріалізацію або про передачу ведення реєстру іншому реєстратору, якщо такі рішення були прийняті до дня набрання чинності Законом України від 06.07.12 р. № 5178-VI.

Крім цього, затверджено зміни до Положення про порядок переведення випуску іменних акцій документарної форми існування у бездокументарну форму існування та Положення про порядок ведення реєстрів власників іменних цінних паперів.

(Рішення НКЦПФР від 18.04.13 р. № 729, чинне з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі