Теми статей
Обрати теми

Як потрапити до Держреестру госпсуб’єктів, які будуть приймати або розбирати старі авто в утиль

Редакція БТ
Наказ від 15.08.2013 р. № 350

Як потрапити до Держреестру госпсуб’єктів, які будуть приймати або розбирати старі авто в утиль

 

Мінприроди затвердило Порядок формування та ведення Державного реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють приймання та/або розбирання транспортних засобів, що утилізуються. Це зроблено відповідно до ст. 5 Закону про утилізацію транспортних засобів (детальніше про нововведення щодо утилізації транспортних засобів ви можете ознайомитися у статті « Утилізація транспортних засобів та утилізаційний екоподаток» // «БТ», № 33, с. 39).

Порядком серед іншого визначається механізм внесення/виключення госпсуб’єктів до/з Реєстру.

Формувати й вести Реєстр буде Мінприроди, яке розміщуватиме його на своєму веб-сайті. Доступ до нього буде відкритим та загальнодоступним.

Для внесення до Реєстру слід подати документи, перелік яких для госпсуб’єктів-приймальників визначено у п. 3.1 розд. III Порядку, а для госпсуб’єктів-розбирачів — у п. 3.2 розд. III Порядку.

Розгляд заяв та інших документів щодо внесення зазначених госпсуб’єктів до Реєстру проводиться у строк, який не може перевищувати 20 днів з дня їх надходження. Внесення госпсуб’єктів до Реєстру здійснюється на безоплатній основі строком на 5 років.

(Наказ Мінприроди від 15.08.13 р. № 350, чинний з 31.08.13 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі