Теми статей
Обрати теми

Виписка, витяг і довідка з Держреєстру — тепер звичайні папірці

Редакція БТ
Наказ від 07.04.2014 р. № 598/5

Виписка, витяг і довідка з Держреєстру — тепер звичайні папірці

Мін’юст затвердив новий Опис бланка виписки, витягу та довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Установлено, що бланки виписки, витягу і довідки з Єдиного держреєстру виготовляються тепер на звичайному білому папері формату А4 без водяних знаків та зазначення серії номера.

Увага:

• власне інформаційне наповнення даних документів не змінилося. Наприклад, та сама виписка, як і раніше, не містить інформації про види діяльності;

залишки старих бланків виписок, витягів і довідок з Єдиного держреєстру (їх технічний опис затверджено наказом Мін’юсту від 09.02.12 р. № 225/5) використовуються до повного їх витрачання.

Отже, «в обігу» перебуватимуть як захищені, так і незахищені виписки, витяги, довідки.

Нагадаємо, що і без цих «паперів» відомості з Єдиного держреєстру можна знайти у відкритому доступі на веб-сайті розпорядника Держреєстру (http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html). Про це докладніше читайте у «БТ», 2013, № 44, с. 41.

(Наказ Мін’юсту України від 07.04.14 р. № 598/5, чинний з 11.04.14 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі