Теми статей
Обрати теми

Що не потрібне в житловому будинку: новий вичерпний Перелік

Редакція БТ
Наказ від 11.01.2014 р. № 2

Що не потрібне в житловому будинку: новий вичерпний Перелік

Мінрегіон затвердив новий Перелік внутрішніх оздоблювальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків (далі — Перелік). Відповідно, канув у Лету документ-попередник — наказ Мінрегіону від 24.12.08 р. № 637. Що ж змінилося з появою нового Переліку?

Відразу заспокоїмо: у цілому новий Перелік як дві краплі води схожий на свого попередника, але звертає на себе увагу така відмінність. Уточнено, що з «повним» оздобленням приймаються в експлуатацію не житлові будинки, в яких квартири побудовано за кошти державного та місцевих бюджетів, а квартири, побудовані за такі самі кошти для інвалідів, учасників Великої Вітчизняної війни, багатодітних сімей, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших соціально незахищених верств населення.

(Наказ Мінрегіону від 11.01.14 р. № 2, чинний з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі