Теми статей
Обрати теми

Інформація про банкрутів тепер у вільному доступі

Редакція БТ
Постанова від 17.12.2013 р. № 16

Інформація про банкрутів тепер у вільному доступі

Зустрічайте Положення про порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство. У будь-який час можна буде вільно і безоплатно отримати потрібну інформацію, наприклад, перевірити свого контрагента на предмет банкрутства.

Так, на офіційному веб-сайті ВГСУ (http://vgsu.arbitr.gov.ua) в розділі «Оприлюднення відомостей про справи про банкрутство» повинні оприлюднюватися, зокрема, такі відомості: оголошення про проведення загальних зборів кредиторів у процедурі санації боржника до порушення провадження у справі про банкрутство; оголошення про порушення справи про банкрутство; повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури; оголошення про проведення аукціону із продажу майна боржника.

Підставою для офіційного оприлюднення оголошень (повідомлень) є судове рішення, резолютивна частина якого містить припис про оприлюднення.

(Постанова пленуму ВГСУ від 17.12.13 р. № 16)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі