Теми статей
Обрати теми

Облігації підприємств та іноземних фінорганізацій: затверджено «Правила гри»

Редакція БТ
Рішення від 27.12.2013 р. № 2998

Облігації підприємств та іноземних фінорганізацій: затверджено «Правила гри»

Передбачаючи події, що відбуваються сьогодні в Україні, НКЦПФР затвердила Положення про порядок здійснення емісії облігацій підприємств, облігацій міжнародних фінансових організацій та їх обігу. Втратив чинність документ-попередник.

Нове Положення тепер поширюється як на підприємства-резиденти, так і на міжнародні фінорганізації (МФО), і встановлює порядок здійснення емісії облігацій, звернення іменних облігацій, реєстрації в НКЦПФР випуску облігацій та проспекту їх емісії, змін до проспекту емісії облігацій, звіту про результати розміщення облігацій, подання звіту про наслідки погашення та скасування реєстрації випуску цих облігацій.

Стисло щодо МФО: вони тепер також можуть здійснювати емісію облігацій (процентних або дисконтних) на території України. Розміщення, продаж і погашення таких облігацій здійснюються у гривнях та виключно на фондовій біржі, включеній до переліку НКЦПФР.

(Рішення НКЦПФР від 27.12.13 р. № 2998, чинне з 14.02.14 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі