Теми статей
Обрати теми

Коли верстався номер. Реєстрація «переїзду» юросіб та ФОП з АР Крим та м. Севастополя

Редакція БТ
Наказ від 14.03.2014 р. № 525/5

Реєстрація «переїзду» юридичних осіб та ФОП з АР Крим та м. Севастополя

Фізичні особи — підприємці та юридичні особи, зареєстровані на території АР Крим та в м. Севастополі, які змінюють своє місцезнаходження, для здійснення реєстраційних дій можуть звертатися до будь-якого держреєстратора в Україні.

Підставою для цього є наказ Мін’юсту, що коментується, витяг з якого наведено нижче.

 

<…> 1. Встановити, що проведення реєстраційних дій щодо зміни місцезнаходження юридичних осіб та місця проживання фізичних осіб — підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Автономна Республіка Крим та місто Севастополь, здійснюється державними реєстраторами юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції в областях та місті Києві (далі — державні реєстратори).

Дія цього пункту не поширюється на зміну місцезнаходження юридичних осіб та місця проживання фізичних осіб — підприємців у межах території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. <…>

 

Реєстраційні справи госпсуб’єктів за новим місцезнаходженням/місцем проживання передаватимуться поштою або їх видаватимуть госпсуб’єктам під розписку щодо обов'язковості наступного передання держреєстратору за новим місцезнаходженням.

(Наказ Мін’юсту від 14.03.14 р. № 525/5, чинний з 18.03.14 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі