Теми статей
Обрати теми

Кабмін визначився із субсидіями в разі підвищення тарифів ЖКГ

Редакція БТ
Постанова від 05.04.2014 р. № 83

Кабмін визначився із субсидіями в разі підвищення тарифів ЖКГ

Кабмін затвердив Порядок призначення та надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги.

Так, компенсація нараховується сім’ям, середньомісячний сукупний дохід яких за останні 6 місяців не перевищує величину прожиткового мінімуму для сім’ї. Останній показник, у свою чергу, визначається як сума прожиткових мінімумів (ПМ) для кожного члена сім’ї (зареєстрованих в одному житлі). А оскільки величин ПМ у нас декілька (1032, 1286, 1218, 949 грн.), то вибирати потрібно для кожного члена сім’ї свій (відповідно до його приналежності до тієї чи іншої групи населення).

Якщо у когось із працездатних членів сім’ї дохід відсутній, при обчисленні сукупного доходу сім’ї його дохід приймається на рівні ПМ.

Розмір компенсації визначатиметься як різниця між рахунком на комунальну послугу до підвищення тарифу та після підвищення.

(Постанова КМУ від 05.04.14 р. № 83, набере чинності з 01.07.14 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі