Теми статей
Обрати теми

Посилення обороноздатності держави

Редакція БТ
Постанова від 06.05.2014 р. № 1238-VII

Посилення обороноздатності держави

ВРУ прийняла постанову, спрямовану на організацію додаткових заходів щодо зміцнення обороно­здатності та безпеки держави. Заходів ужито багато. Ми ж зупинимося на профільних.

Так, в. о. Президента України має доручити Генеральному прокурору України перевірити факти звільнення громадян із роботи та відмови у виплаті заробітної плати громадянам, призваним на військову службу у зв’язку з мобілізацією. А КМУ та НБУ доручено опрацювати питання та прийняти рішення про звільнення на весь особливий період військовослужбовців, яких призвано на військову службу у зв’язку з мобілізацією, від сплати пені та штрафів за несвоєчасне погашення кредитів.

Тут зауважимо, що очікувати вирішення останнього питання залишилося недовго. 20.05.14 р. ухвалено Закон, поданий до ВРУ як законопроект № 4785, в якому знаходимо і звільнення мобілізованих від штрафо-кредитних санкцій та податкові звільнення, і норми щодо поновлення на роботі навіть для тих, кого законно звільнили до 01.04.14 р.

(Постанова ВРУ від 06.05.14 р. № 1238-VII, чинна з 06.05.14 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі