Теми статей
Обрати теми

Установлено порядок виклику резервістів до військової частини

Редакція БТ
Наказ від 09.04.2014 р. № 300

Установлено порядок виклику резервістів до військової частини

МВС затвердило Інструкцію з організації повідомлення резервістів щодо їх виклику до військової частини Національної гвардії України для проходження підготовки, зборів.

Так, для виклику резервіста з основного місця роботи до військової частини, в якій він проходить службу у військовому резерві, командир військової частини повинен: (1) повідомити резервіста особисто за допомогою мобільного чи стаціонарного телефону, надіслати повідомлення (додаток 1 до Інструкції) на поштову та електронну (за наявності) адреси; (2) інформувати письмовим поштовим повідомленням (додаток 2 до Інструкції) керівника підприємства за основним місцем роботи про мету і можливі строки залучення резервістів для проходження підготовки, зборів.

У свою чергу, резервіст має прибути на основне місце роботи для отримання повідомлення, після чого самостійно прибути до військової частини.

(Наказ МВС України від 09.04.14 р. № 300, чинний із дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі