Теми статей
Обрати теми

Календар тижня

9 ГРУДНЯ (СЕРЕДА)

Закінчується строк подання:

  • звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв (ф. № 1-ОА) за листопад 2015 року оптовиками (для роздробу форми звіту поки немає);

  • звіту про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів (ф. № 1-ОТ) за листопад 2015 року оптовиками (для роздробу форми звіту поки немає);

  • звітів за формою № 1-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту», № 2-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв», № 3-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів» за листопад 2015 року виробниками спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів відповідно.

14 ГРУДНЯ (ПОНЕДІЛОК)

Закінчується строк подання:

  • звіту про фактичні витрати на виплату середнього заробітку працівникам, призваним на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, за листопад 2015 року.

15 ГРУДНЯ (ВІВТОРОК)

Закінчується строк подання:

  • звіту про використання РРО та КОРО (РК) (ф. № ЗВР-1) та Довідки про використані розрахункові книжки за листопад 2015 року тими суб’єктами, які застосовують тільки КОРО з РК.

16 ГРУДНЯ (СЕРЕДА)

Закінчується строк подання:

  • заяви про перехід із I кварталу 2016 року на сплату єдиного податку (ЄП) діючими юрособами та ФОП. До заяви потрібно додати Розрахунок доходу за попередній календарний рік за встановленою формою. Якщо йдеться про суб’єкта, який хоче перейти до групи 3 ЄП на ставку з ПДВ (2 %), то в цей самий строк потрібно подати й заяву на ПДВ-реєстрацію;

  • заяви про добровільну зміну групи платників ЄП (у тому числі про перехід зі ставки ЄП без ПДВ на ставку з ПДВ і навпаки) або про перехід «усередині» однієї групи зі ставки ЄП без ПДВ на ставку ЄП з ПДВ. Якщо відбувається перехід на ставку ЄП з ПДВ, у цей самий строк подається заява на ПДВ-реєстрацію.

18 ГРУДНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк сплати:

  • авансового внеску з ЄП за грудень 2015 року ФОП груп 1 і 2.

Календарні нотатки

Нагадаємо правила заповнення і подання форми № 1-ОА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв».

Цей звіт подають суб’єкти господарювання, які одержали ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями, незалежно від форм власності. Подається він в електронному вигляді та на паперових носіях до 10-го числа місяця, що настає за звітним, до регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДФСУ за місцем реєстрації суб’єкта господарювання.

У звіті відображають дані про наявність та рух алкогольної продукції на підприємстві за місяць у розрізі окремих видів алкогольних напоїв, а саме: горілки, лікеро-горілчаних виробів (крім горілок, горілок особливих та алкогольних напоїв з використанням спирту етилового з умістом його від 1,2 до 25 % об’ємних одиниць), слабоалкогольних напоїв міцністю від 1,2 до 8,5 % об’ємних одиниць, лікеро-горілчаних напоїв міцністю від 8,5 до 25 % об’ємних одиниць, вин виноградних, шампанського та ігристих вин, коньяку, виноматеріалів та іншої алкогольної продукції.

Увага! Якщо підприємство має у своєму складі структурні підрозділи, які не є юридичними особами, то у своєму звіті воно вказує дані також і щодо всіх таких структурних підрозділів.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі