Теми статей
Обрати теми

ЕЦП для юросіб: є поправки

Жиленко Катерина, Міністерство доходів і зборів України
Юрособи, увага! З 27.01.15 р. змінилися деякі умови отримання електронного цифрового підпису для вас (юросіб, їх філій, представництв) через повірену особу.

Юрособи, увага! З 27.01.15 р. змінилися деякі умови отримання електронного цифрового підпису для вас (юросіб, їх філій, представництв) через повірену особу.

Так, представник юрособи (повірена особа) при зверненні до АЦСК ІДД Міндоходов для отримання послуг ЕЦП повинен надати разом з дорученням завірену власним підписом копію паспорта.

Детальнішу інформацію про отримання ЕЦП для юрособи, у тому числі зареєстрованих в зоні АТО, і їх філій (представництв) ви можете знайти на сайті АЦСК ІДД у розділі «Реєстрація користувачів».

(Електронне повідомлення Інформаційно-довідкового департаменту Акредитованого центру сертифікації ключів http://cskidd.gov.ua/news)

Теги ЕЦП
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі