Теми статей
Обрати теми

Запроваджено пропускний режим на кордоні із зоною АТО

Жиленко Катерина, Антитерористичний центр при СБУ
Затверджено Тимчасовий порядок контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів і вантажів уздовж лінії зіткнення в межах Донецької та Луганської областей.

Затверджено Тимчасовий порядок контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів і вантажів уздовж лінії зіткнення в межах Донецької та Луганської областей.

Проїзд на територію, не контрольовану українською владою, і виїзд з неї здійснюється за спе­ціальними перепустками, а перевезення вантажу (товарів) — за дозволами.

Також затверджені зразки перепусток, форми дозволу на перевезення вантажів і заяви на їх отримання. Подати заяву потрібно до органу ДФСУ за місцем реєстрації.

Транспорт, який перевозить вантаж (товар) на/з тимчасово неконтрольованих територій, перевірятимуть на предмет відповідності вантажу (товару) наданому дозволу, а також наявність заборонених для перевезення товарів.

(Наказ першого заступника Антитерористичного центру при СБУ від 22.01.15 р. № 27ог)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі