Теми статей
Обрати теми

Календар тижня

7 ЛИПНЯ (ВІВТОРОК)

Закінчується строк подання:

  • звітів з праці (ф. № 1-ПВ, місячна і ф. № 1-ПВ, квартальна) за січень — червень 2015 року.

9 ЛИПНЯ (ЧЕТВЕР)

Закінчується строк подання:

  • звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв за ф. № 1-ОА за червень 2015 року оптовиками (для роздробу форми звіту поки що немає);

  • звіту про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів за ф. № 1-ОТ за червень 2015 року оптовиками (для роздробу форми звіту поки що немає);

  • звітів за формами № 1-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту», № 2-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв», № 3-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів» за червень 2015 року виробниками спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів відповідно.

10 ЛИПНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк подання:

  • заяви на ПДВ-реєстрацію (ф. № 1-ПДВ), зокрема, тими суб’єктами господарювання, які у II кварталі 2015 року були на єдиному податку без ПДВ, а з 01.07.15 р. перейшли на загальну систему оподаткування та при цьому відповідають критеріям обов’язкової ПДВ-реєстрації.

14 ЛИПНЯ (ВІВТОРОК)

Закінчується строк подання:

  • звіту про фактичні витрати на виплату середнього заробітку працівникам, призваним на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, за червень 2015 року.

15 ЛИПНЯ (СЕРЕДА)

Закінчується строк подання:

  • звіту про застосування РРО і РК (ЗВР-1) і Довідки про використані розрахункові книжки за червень 2015 року тими суб’єктами, які застосовують лише КОРО з РК.

17 ЛИПНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк подання:

  • звітів зі спеціальних пенсійних зборів: «ювелірного», «з послуг стільникового зв’язку» — за II квартал 2015 року;

  • декларації про валютні цінності, доходи та майно, що належать спільному підприємству з іноземними інвестиціями — резиденту України та знаходяться за її межами, за II квартал 2015 року;

  • звіту щодо сплати заборгованості зі сплати страхових внесків до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України за II квартал 2015 року (подається за наявності заборгованості перед Фондом, що утворилася станом на 01.01.11 р.).

Календарні нотатки

Сьогодні нагадаємо про особливості заповнення статистичної звітності за формою № 1-ПВ (квартальна) «Звіт з праці». Звіт подаєте за формою, затвердженою наказом Держстату від 05.08.14 р. № 224.

Заповнюючи розділ IV Звіту за січень — червень 2015 року, пам’ятайте, що в ньому зазначаються показники за такими інтервалами: ряд. 6020 — до 1218,00 грн., ряд. 6030 — від 1218,01 до 1500,00 грн., ряд. 6040 — 6110 заповнюються згідно з інтервалами, наведеними у Звіті. Пов’язано це з тим, що у цих рядках вказуються показники, що ґрунтуються на розмірі мінімальної заробітної плати, яка з 01.01.15 р. становить 1218 грн.

При заповненні розділу III «Склад фонду оплати праці» врахуйте, що з 2015 року введено нові показники: «виплати, пов’язані з індексацією заробітної плати» (ряд. 5051); «компенсація втрати частини заробітку у зв’язку з порушенням термінів її виплати» (ряд. 5052), а розділ VI «Iнформація про укладання колективних договорів» не заповнюється, оскільки в ньому показники вказують лише раз на рік станом на 31 грудня.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі